Menu

Totul a avut loc de la distanță, am primit documentele cu apostile prin poștă. Mulțumesc, datorită dvs. nunta mea a avut loc. Am urmat sfatul dumneavoastră și am făcut un certificat de căsătorie multilingv, astfel aceasta îmi va economisi mult timp și bani la traduceri.

Veronica
30.10.2020

Am fost ajutat în traducerea și apostilarea diplomelor pentru admitere. Sunt în țară, dar m-am gândit că ar fi mai bine să fac totul online, luând în considerare situația de pandemie, și nu am fost nevoit să mă bucur de cozi și de celelalte delicii ale birocrației noastre. Nu regret că am avut încredere în profesioniști.

Mihail
02.12.20

Am avut nevoie urgent de completarea cazului meu privind cetățenia română cu apostilarea a două documente. Termenul limită a fost de 3 luni, scrisoarea de notificare a ajuns in jumătate de timp. Băieții au tradus și au apostilat totul la timp. La un preț foarte mic.

Nikolai
03.09.2020

Totul a fost rapid, eficient și profesional. Recenzia mea va fi la fel.

Andrei
20.09.2020

Aș dori să mulțumesc sincer echipei e-apostila, care m-a ajutat să apostilez certificatul de naștere al copilului, întreaga echipă a fost foarte politicoasă și și-a confirmat pe deplin profesionalismul. Am primit apostila mult mai repede decât m-am așteptat. Mulțumesc!

Janna
13.07.2020

Sunt foarte recunoscătoare echipei de profesioniști e-apostila. În situația mea dificilă, având în vedere că locuiesc în străinătate, au lucrat într-un mod foarte profesional și rapid. Mi-au explicat totul în mod clar. Acum sunt proaspăt căsătorită și fericită și în curând voi deveni mamă. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați contribuit la evitarea rutinei privind documentele și ați abordat cu competență întrebarea mea.

Mihaela
25.08.2020
Lasati o recenzie
ЗАКАЗАТЬ СЕЙЧАС
Оформить апостиль онлайн