Ce inseamna apostilarea documentelor — formă de legalizare a documentelor, necesare să fie prezentate de către cetăţeni pe teritoriul unui stat străin. Compania noastra vă garantează calitatea serviciului de apostilare in Moldova și peste hotare.

Care documente au nevoie de apostila in Moldova?

Noi vă propunem apostila pentru documente ce necesită a fi prezentate în Moldova, România şi Federaţia Rusă. Noi vă vom ajuta să legalizaţi documentele moldoveneşti, româneşti şi ruse.

apostilarea certificatului de nastere

Documente
din Oficiul Stării Civile

  • apostilarea certificatului de nastere;
  • certificat de casatorie apostilat;
  • apostil la certificatul de divorţ;
  • apostila la certificatul de deces.
certificat de nastere apostilat

Documente despre studii

  • apostilă la atestat;
  • apostilă la diplomă.
traducere si apostilare certificat de nastere

Alte
documete

  • apostilă la documente care confirmă identitatea (buletin, paşaport intern, paşaport străin);
  • apostilarea contractelor, certificatelor, procurilor;
  • apostilă la cazier juridic;
  • apostilă la decizia instanţei şi certificate judecătoreşti.
apostila chisinau

Nu trebuie să pierdeţi timpul şi să staţi în rînd. Cu compania noastră dumneavoastră veţi economisi timpul personal şi resursele financiare, beneficiind de traducere si apostilare certificat de nastere si un sir de alte documente.

apostila moldova

Noi propunem serviciul de apostilare urgentă a documentelor în decurs de 1-2 zile. Această posibilitate vă va economisi 3-4 zile.

apostil

Prin noi au trecut la apostila in Chisinau mai mult de 500 de documente ale clienţilor noştri. Aveţi nevoie de certificat apostilat?

apostila documente

Noi garantăm calitatea. Traducere legalizare si apostilare la pret accesibil de la specialişti cu experienţă.

apostila documente

Apelaţi-ne după numărul de telefon (+373) 79-933-664 sau scrieţi-ne pe poştă eapostila.md@gmail.com.

Acordăm suport complet în cadrul procesului de apostilare a documentelor în Moldova

Aveţi nevoie de apostila documentelor pentru obţinerea cetăţeniei României, Federaţiei Ruse sau Moldovei, angajarea peste hotare, beneficierea de studii sau încheierea căsătoriei? Aveţi nevoie de apostila documentelor, dar deja aţi părăsit hotarele Moldovei şi vă întrebaţi unde se face apostilarea documentelor?

apostil moldova

99% de clienţi care au apelat la noi, au întocmit toate documentele necesare în ţări străine la slujbele şi organele de stat corespunzătoare, fără probleme. În rezultat, cineva a putut obţine studii superioare, cineva a putut iniţia propria afacere sau obţine cetăţenie străină în ţara, la care visează mulţi.

apostil documente chisinau

Nu aveţi dorinţă să pierdeţi timpul stînd în rînd şi să aveţi de-a face cu birocraţia în Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova, Oficiul Stării Civile sau în organele de ordin public şi autorităţi judiciare? Comandaţi apostila documentelor în Moldova de la noi! Fie vorba de certificat de nastere tradus si apostilat sau alte documente – vă garantăm eficienţă.

Cum puteţi comanda apostila de la noi?

Pur şi simplu apelaţi-ne sau vizitaţi oficiul nostru cu documente originale

apostila certificate

Cerere pentru apostilă

Lăsaţi o cerere sau scrieţi-ne pe poştă eapostila.md@gmail.com

apostila chisinau

Analiză

Analizăm cererea dumneavoastră şi pregătim propunerea comercială

traducere legalizare si apostilare pret

Decizia

Vă propunem cîteva variante avantajoase conform preţului şi termenilor la alegere

apostila moldova

Apostilare

Achităm taxa de stat şi realizăm apostilarea documentelor dumneavoastră

apostil pret chisinau

Rezultat

Primiţi documentul cu apostilă în oficiul nostru sau la adresa indicată de dvs. prin curier

De ce noi?

Ce obţineţi dvs. comandînd apostila documentelor la noi?

unde se face apostilarea documentelor

Garanţia rezultatului

Dumneavoastră alegeţi varianta optimă după preţ şi plătiţi serviciul. Noi plătim taxa de stat, depunem la apostilare documentele dumneavoastră şi primim apostilele

certificat apostilat

99% de clienţi mulţumiţi

Tot lucrul îl realizăm prin contracte şi acte de lucrări efectuate. Calitatea serviciilor este confirmată de recenzii şi scrisori de recomandare de la clienţii noştri.

apostilare

Traducere calitativă

Traducem documentele dumneavoastră, apostilăm şi legalizăm. Comandaţi apostila documentelor în Moldova de la compania noastră.

Doriţi să comandaţi apostilă urgentă?

Dacă aveţi nevoie de apostilă urgentă, atunci cînd completaţi formularul de feedback trebuie să indicaţi aceasta. Specialiştii noştri vă vor contacta şi vă vor indica documentele care va trebui să le aveţi cu dumneavoastră.

Sarcina noastră primordială se rezumă la faptul de a vă izbăvi de probleme de prisos la legalizarea documentelor. Datorită experienţei îndelungate şi a profesionalismului superior, noi vă vom ajuta, la un preţ accesibil, să treceţi toată procedura de legalizare a documentelor (apostilă şi traducere) repede şi uşor.

Costul apostilei

Preţul serviciului de apostilare a documentelor în Moldova în compania noastră se calculează în dependenţă de cantitatea documentelor/paginilor în documente şi timp limită. Preţul minimal este 550 MDL.

traducere legalizare si apostilare pret

Calcularea preţului apostilării dumneavoastră

Recenziile clienților

Anatol

Trebuia să plec urgent peste hotare şi aveam nevoie de apostilarea mai multor documente. Am apelat la compania noastră şi am utilizat serviciul apostilare urgentă. Lucrul a fost făcut rapid şi calitativ. Recomand.

Diana

Am avut nevoie de apostilarea certificatului de naştere şi a certificatului de căsătorie, dar să stau în rînd toată ziua pentru două acte nu am avut dorinţă. Am decis să apelez la compania noastră. Totul a fost realizat rapid şi destul de ieftin.

Andrei

Deja de mai mult timp colaborez cu compania Emigare şi de fiecare dată rămîn mulţumit. De data aceasta am avut nevoie de apostilarea unor acte. În decurs de două zile actele erau deja gata. Au făcut totul repede şi calitativ.

Aurica

Pentru a mă angaja la lucru peste hotare îmi trebuia apostilarea unor documente. Am decis să apelez la compania noastră. Toată procedura a decurs destul de rapid, iar însuşi serviciul este foarte accesibil.

Comandaţi apostila deja astăzi. Făcînd aceasta pînă la 17:00, Dvs. veţi obţine 10% reducere la prima comandă.

De asemenea dumneavoastră ne puteţi scrie pe poştă ✉ eapostila.md@gmail.com.com, apelaţi-ne pe telefonul ☎ (+373) 79 933 664 sau puteţi vizita ⛪️ oficiul nostru pe adresa: Chişinău, str. Grigore Ureche, 14, оf. 1.